opc_loader

In onze webshop kunt u terecht voor een breed assortiment aan camper-, caravan-, kampeer-, aanhanger- en bootartikelen. Het grootste gedeelte van de producten kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u altijd mailen.

U wordt met een persoonlijke benadering geholpen en we proberen mee te denken in oplossingen.

Gastenboek

Ferry Stutvoet Ridderkerk 02-04-2024 15:16
Onze koelkast werkte niet meer op 12V. De printplaat bleek doorgebrand. Na wat zoekwerk op internet hier terecht gekomen. Snel en vriendelijk contact bij het bestellen van een nieuwe powerunit en geleverd tegen een scherpe prijs. Top! Ben er blij mee!
G.W. Kamp Vollenhove 28-04-2023 17:13
Wat een service!
De schakelaar in de kraan van het aanrechtje in onze caravan bleef steeds aanstaan. waardoor het pompje bleef lopen.
Op vrijdagmiddag om een uur of 5 kwam de heer d'Hont op de camping en binnen twee minuten was het gefikst. Van betaling wou hij niet weten, ook geen voorrijkosten.
Met zo'n bedrijf kun je zaken doen! Van harte aanbevolen dus.
evert olthof Kolham 28-04-2022 12:05
We hadden een kapotte kraan en pomp in de caravan. Contact met Joost gehad, de volgende dag was hij er al. De kraan zat op een moeilijke plek in een klein benauwd hoekje maar hij gaf niet op. Resultaat alles doet het weer. Als extra service een vochtmeting. Alles goed en het was nog gezellig ook. Joost nogmaals bedank.
We kunnen je iedereen aanraden!!
miranda Kuilen Rotterdam 05-07-2021 15:42
Vorige week donderdag 1 juli j.l. langsgeweest om voorwiel caravan te vervangen. Wat een fijne service. We waren in Drenthe een paar dagen op vakantie. Situatie uitgelegd want we wilden onze vakantie graag vervolgen, en toen konden we op korte termijn terecht. Vakkundig en super snel geholpen en ook nog eens zeer vriendelijk en een zeer schappelijke prijs ! Makkelijk keren op het erf. Gelijk een mooi nieuw opstapje uitgezocht voor een mooi prijsje. Ook al wonen we zelf in Rotterdam, we geven dit adres aan al onze caravan en camper vrienden door ! Ik zou zeker een visitiekaartje neerleggen bij de campings in de buurt, want wij waren erg blij dat we op deze manier met joost in contact zijn gekomen ! Woonde je maar hier in de buurt :-) Groet, Miranda en Hans uit Rotterdam.
Resultaat 1 van 4. Resultaat:1